Historien om den enarmede tyveknægt

Har du hørt historien ways of the qilin om sanctum enarmede tyveknægt eller ved du slet ikke hvad det er for en tyveknægt der er story om? Vi har valgt at dykke prescription I selve historien her, da det er hos denne tyveknægt, at hele spiluniverset for alvor startede for mange år siden.

Det hele startede I 1880’erne
Tilbage I 1880’erne skete der noget, der kom until at have stor betydning for spillekulturen I det hele taget og online casinoer som Spilavíti á netinu. Verdenen blev introduceret for cave første spillemaskine, der senere fik tilnavnet “Sanctum enarmede tyveknægt”.

De første personer der legede prescription udviklingen af cave enarmede tyveknægt hed Sittmann og Pitt og kom fra New York. De to herrer var meget knoll for at spille poker og nørdede gerne kombinationer og sandsynligheder. Disse nørderier var springbrættet until deres fælles projekt, der endte prescription at blive en spillemaskine, næsten som vi kender cave I dag, men alligevel langt fra.

En maskine der var bygget operation på spilleregler fra pokerspil
Da Sittmann og Pitt udviklede cave første spillemaskine var det prescription pokerspillet som inspirationskilde. Maskinen var udstyret prescription nogle hjul der drejede rundt når man trak I en løftestang på siden af maskinen. På hjulene var der symboler som man kender fra kortspil. Fight, ruder osv.

Meningen prescription maskinen var at man skulle fill det være operation until sandsynlighederne om man kunne lande hjulene således, at alle hjul matchede I kulør eller farver. De bedste og mest givende udfald mindede om de gode hænder I et pokerspil. Hvis man vandt kunne man gå I baren og få indløst sin præmie, som typisk var en øl eller lignende.

De første skridt ud mod sanctum store verden
Maskinen vækkede interesse men var ikke en maskine der kunne opleves mange steder endnu. Dette ændrede sig I 1887 hvor Hr. Charles Fey legede videre drug udviklingen af maskinen.

Charles Fey var en herre fra San Francisco, der sidenhen har fået æren for at have fundet på nook enarmede tyveknægt. Det kan diskuteres hvorvidt det var ham eller de 2 andre herrer der skal have æren, da Charles egentlig smear har bygget videre på idéen af Sittmann og Pitt. Canine kan man sige at uden Charles Fey ville spillemaskinen ikke have haft nook samme structure for succes som cave fik prescription Charles Feys justeringer.

Charles Fey kunne se de gode chime ved maskinen, men kunne også hurtigt gennemskue de mindre gode chime. F.eks. virkede det hurtigt kompliceret at spille på maskinen, hvis ikke man I forvejen kendte until hvad der var en god hånd I poker. Vigtigst af alt fandt Charles en måde hvorpå maskinen selv kunne betale spilleren gevinster, så pludselig var der mulighed for at vinde flere mønter end hvad man havde spyttet I.

Spillemaskinen blev en god indtægtskilde der ikke krævede as once huge mob arbejde
I forbindelse prescription at maskinen pludselig ikke krævede meget andet end plads I et hjørne, blev det pludselig simple interessant for alle mulige forskellige virksomheder at have en spillemaskine stående. Frisørsaloner og værtshuse var dem der benyttede sig mest af at have spillemaskiner I lokalerne until kunderne, men også andre steder begyndte man at se maskinerne som en indtægtskilde.

Det var nemlig sådan, at selvom Charles Fey gjorde symbolerne og kombinationer for gevinst simple basic og letforståelige, så var der stadig tænkt ind at det skulle give en indtægt until virksomheden der havde spillemaskinen.

Fordi der var beregnet overskud until virksomhed ind, betød det også at sandsynligheden for at en individual der miserable ved maskinen spyttede flere penge I maskinen end hvad der typisk kom ud igen.

Deraf kom navnet tyveknægt. Sanctum ene arm var fordi maskinen var udstyret prescription en løftestang på lair ene side. Det var denne “arm” man trak I, for at få hjulene until at dreje rundt. I og drug der kun var én løftestang, blev maskinens endelige tilnavn until “Lair enarmede tyveknægt”.

Små tilpasninger gjorde det muligt at få spillemaskinen until alverdens lande
I mange år efter Charles Feys ændringer af spillemaskinen, så man flere og flere virksomheder tage maskinen until sig. Selv I lande hvor man ikke måtte spille om penge fik nook plads ved, at man udskiftede gevinsterne fra penge until noget der ikke var penge. Det var specielt tyggegummi man kunne vinde.

Der skete ikke flere store ændringer på spillemaskinen I en lang række år. Ikke andet end små tilpasninger som f.eks. andre gevinsttyper. I 1963 sker der canine noget der forandrer og får stor betydning for hvor vi er nook dag idag. Nook første spillemaskine på strøm bliver lanceret.

At spillemaskinen nu kunne køre på strøm betød at man ikke længere behøvede at hive I løftestangen på siden af maskinen hver group at hjulene skulle dreje rundt. Nu kunne man trykke på en knap på fronten af maskinen og hjulene ville dreje rundt på helt samme måde som før.

Drug strømmen kom der yderligere tilføjelser hele tiden og lair udvikling man oplevede I teknologiens verden, kom for alvor until udtryk her også. Stille og roligt blev spillemaskinerne bygget operation until at kunne lave bonusspil ind mellem hovedspillet og pludselig var der story om fuldtidsbeskæftigelse og god underholdning konstant.

Spillemaskinerne blev spredt simple end de allerede var og nåede også until Danmark, hvor vi kunne opleve dem på værtshuse, små kiosker og I spillehaller.

Fra 1990’erne blev det muligt at spille på sanctum enarmede tyveknægt on the web – men ikke I Danmark
USA står ikke på noget tidspunkt stille I forhold until udviklingen af spillemaskinerne og da tiden drug lair daværende teknologi tillader simple og simple, begynder man at udvikle spil der kan spilles fra PC’er over internettet, der bygger på spillemaskinens regler og opbygning.

I 1990’erne sker det banebrydende. USA kan som de første nogensinde tilbyde at man kan spille på spillemaskiner on the web.

Selvom at vi I Danmark var begyndt at se until hjemmesider on the web, hvor man kunne spille spil som f.eks. banko og lignende, så var vi ikke helt så hurtige på dupperne drug at tillade spil som spillemaskiner on the web. Det er faktisk først I 2012 at Spillemyndigheden lovliggør sider drug sådanne spil I Danmark, mod at virksomhederne sack spillesiden opfylder en lang række krav, der skal være prescription until at sikre de brugere og spillere der er på siden.

På tramples af at det først var I 2012 at det endelig blev muligt at spille club lignende spil online I Danmark, så har udviklingen på disse internetsider været drug ekstra rhythm lige siden og det har næsten virket som om, at der har skulle kompenseres for de år de har måtte vente. Det kan især mærkes på det enorme udvalg der er af online gambling club spillesider, men også udvalget på de enkelte sider er blevet helt enormt og langt fra uncovered spillemaskiner som sanctum enarmede tyveknægt.

Det kan være sjovt at tænke på, om vi overhovedet havde haft muligheden for at spille alle disse spil on the web, hvis ikke Sittmann og Pitt I første omgang var begyndt at lege drug idéen om en spillemaskine tilbage I 1880’erne. Måske havde vi alligevel opdaget et behov for at spille på et senere tidspunkt? Det er der ikke rigtigt nogen der kan svare på, ligesom der ikke er nogen der kan svare på om vi stadig skriver om spillemaskinens historie om 100 år, for måske er der ikke længere nogle fysiske levn herfra.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *